torstai 7. helmikuuta 2013

Rovaniemi

Tulin tänne Rolloon sunnuntai iltana ja pääsin samointein Erikan karppausporopitsan makuun. Se oli tietenkin erittäin makoisaa ja saatiin samalla vaihdettua kuulumiset, koska siitä on tarkalleen vuosi kun täällä viimeksi vierailin.


 Ironbeard tattoo on Jari Partasen omistama tatuointiliike ja se on suomen ensimmäisiä tatuointiliikkeitä The Ducks tattoon ( Diego Villanello) ja Russian tattoon joka myöhemmin vaihtoi nimensä His masters tattooksi (Kimmo Venäläinen) kanssa. Kaikki nuo edellämainitut liikkeet ovat olleet toiminnassa yli 20 vuotta ja olen ylpeä, että olen työskennellyt niistä jokaisessa. Ducks toimii Helsingissä, rautaparta pohjoisessa ja Kimmo on hanskannu kaikki alueet siitä väliltä. Joka tyyppi on omalla tavallaan mahtava persoona ja suosittelen jututtamaan heitä kaikkia mikäli tämän maan tatuointihistoria kiinnostaa.

 Pitäis joskus kirjottaa tänne oma työhistoria ja juttuja matkan varrelta,mutta nyt takas tähän rollohommaan,eli meikä tykkää kyllä olla täällä. Nämä ihmiset ovat jotenkin erilaisia. Hirveen helposti lähestyttäviä ja sillei selittämättömällä tavalla lupsakan rentoja.  Tein maanantain ja tiistain tota Erikan kättä josta postailin jo aiemmin kuvia ja keskiviikkona tein sellaset silmäsysteemit erittäin iloiselle elokuva tyttelille.Oli taas tosi hauskaa kun en oo ton tyylisiä kuvia juurikaan päässyt tekemään.


noiden jälkeen tein hiukan kirjoitelmaa Ivalolaisen neidin kylkeen ja sitten tänään torstaina tein mustaharmaan ruusun erään neidon kaulaan ja juttu luisti mallikkaasti ja tahdon tätäkin kautta esittää suuret kiitokset kaikille asiakkaille mitä täällä oon päässyt neulomaan. Ootte mahtavia.

Teen tosi vähän mustaharmaata kuvaa ja sitä ois kyllä kiva tehdä enemmänkin. Varsinkin just tollaset kuvat jaksaa sytyttää tosi kovaa.

Huomenna mennään firmalle pakkaamaan kamat ja siirrytään erittäin tunnelmaisesti linja-autolla Tornioon. Oon uskomattoman täpinöissäni tosta LTW2013 tapahtumasta. Sairaan makeita tyyppejä ja yleisrentoa hengailua luvassa pe-su!

Ton ylläolevan messujulkan teki Jarno Kantanen freehandina kun saavuimme tornioon viimeksi ja voi vitsi, että oli mukava reissu sekin. Täällä messuillessa on sikäli erilainen meininki kuin tatskamessuilla yleensä, että täällä on ensiksikin pari sataa tekijää vähemmän kuin euroopan messuilla yleisesti joten tätä voi verrata stadionkonsertin sijaan lempibändin klubikeikkaan. Tänäkin vuonna on mukana eri tyylien taitajia, eli melkein joka genrestä löytyy joku erikoismies. Mä tykkään hirveesti tälläisesta leppoisesta pienimuotoisesta puuhastelusta ja tulee tosi siisti fiilis, kun huone on täynnä tuttuja naamoja  ja ystävällisiä tuntemattomiakin mistä ihan just tulee tuttuja ja kaikki tekee sitä mitä eniten tykkää tehdä. Tuntuu hölmöltä ettei kerkeä näkemään kavereitaan tarpeeksi usein Helsingin sykkeessä saati vierailemaan esim.Tampereella, mutta onneks on nää messut ni näkee osan tutuista tyypeistä oikeassa asiayhteydessä edes kerran vuoteen :) 


Tossa ylemmässä kuvassa minä puuhastelen viime vuoden messuilla ja tossa alla on Tomi Kuusiston
 ( Impact tattoo Hki ) maalaama juliste messuille. Se on aika upee. Tomi ei oo ennen ollu lapin messuilla ni kiva saada sekin mukaan porukkaan. 


Sit vielä yks kovimpia juttuja täältä rollosta löyty ihan perus kaupasta, nimittäin sellasia coctailkoristeita joita oon nähny viimeks ku äiti tuli 80-luvulla teneriffalta ja oli tuonu meille pennuille niitä mukanaan. 


En pysty selittämään miten hieno fiilis tuli, kun näin noita taas! Teki heti mieli ostaa pussi ja kokeilla et katkeeko noiden muoviapinoiden häntä todellakin yhtä helposti ku sillon ja taittuuko tuo kirahvi sillee ärsyttävästi muttei katkea tuosta kaulan kohdalta. Muistan myös ihmetelleeni pienenä sitä miksi nuo sateenvarjot ei mene yhtä siististi takaisin nippuun, kun ne kerran on avannut ja sen, että kaikki nuo edellämainitut pikkuesineet katoavat lopulta kuin tuhka tuuleen eikä niitä vaan kertakaikkisesti löydä enää ikinä mistään... paitsi 25 vuoden kuluttua Rovaniemeltä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.