tiistai 16. huhtikuuta 2013

Mikä on minkäkin tyylistä...

Usein saan pyynnön sähköpostiini,että joku ihminen pitää minuntyylisistäni kuvista, mutta voisiko ne saada realistisina. No ei :) ei siksi etten pitäisi realistisista kuvista,vaan siksi etten osaa niitä tehdä. Tai huippuperinteinen old school. Se näyttää näennäisen yksinkertaiselta, mut voin kertoo ettei ole.

Minun tyylini tatuoida ei oikeastaan ole mitään tyyliä, vaan se on jotain niiden väliltä, jotain sellaista missä mulla on toistaiseksi mukava olla.

Näillä leveyspiireillä ei ole montaa sellaista inkmasteria jolta lähtisi joka tyylin leimat. Enkä oo ihan hirveesti nähnyt muillakaan mailla ja ei se tunnu niin helppoa olevan itse ohjelmassakaan.

Suosittelen valitsemaan tatuoijan hänen nykyisen portfolionsa perusteella. Mikäli pidät SEN TYYLISISTÄ KUVISTA JOITA SIELLÄ NÄET , niin varaa aika, mutta mikäli mieleesi juolahtaa, että tää on periaattees ihan ok tyyppi, mut jos se tekis  erilailla noi, ni sit se ois mun tyyppi, niin älä ainakaan minulle soita :) Karrikoidusti sanottuna se on sama asia kuin pyytäisi ortopediä asentamaan silikonirinnat. Teoriassa onnistuu, mutta käytännössä kiville hurahtaa.

Oon myös kuullut enemmän kuin kerran lauseen "sä voit kasvaa artistina tän kuvan kanssa", no kiitti, mut tehhäänkö siinä tapauksessa niin, että sponssaat mulle vaikka jonku ateljeen jossa voin pensseli päässä pyöriä punaviinihuuruissa taiteillen vaikka ensi talven?

Ei sillä ettenkö haluaisi kasvaa ammatillisesti,tietenkin haluan ja sitä yritän koko ajan, mutta siitä sinun maksavana asiakkaana ei tarvitse olla huolissasi ja sinä voit keskittyä siihen olennaiseen, eli saamaan sitä mitä olet tilannut. Minä pyrin hoitamaan nuo tyylisuuntien kokeilut ja viritykset kuten ennenkin, eli maalaamalla ja piirtämällä ja keskustelemalla kyseisistä asioista eri tyylisuuntien taitajien kanssa.  Oon aikalailla yrittänyt suositella jotain tuntemaani hyvää artistia mikäli joku pyytää minulta jotain sellaista joka ei ns. "lähde" multa, mutta oishan se kiva jos jengi hakeutuisi oikealle tyypille suoraan.

Mä laitan tähän alle muutamia eri tyylisiä kuvia niinkuin minä ne ymmärrän,ni josko se selkenisi sitä miettiville.

Realismista tää on hyvä esimerkki, eli tekijänä Nikko Hurtado :


Old School, tekijänä Josh Mason, old soul tattoo:New School, Jimmylajnen, fish eye tattoo:


Ja tossa nyt on vaan muutama esimerkki eri tyyleistä, mutta pointtina tässä kirjoituksessa on se, että suosittelisin ottamaan selvää mitä se SUN artisti tekee parhaiten...ja monesti se paras osaaminen on siinä portfoliossa, eli se on aikalailla ainoa tapa saada tasan sellaista / sen henkistä kuvaa mitä on ajatellut mikäli pitää artistinsa esille tuomista duuneista. 

Maltti se taitaa olla valttia tässäkin hommassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.