maanantai 15. huhtikuuta 2013

 
Olin hiukan huuli pyöreenä, kun asiakas pyysi neulotun oloisia kukkasia, mutta innostuttuani asiasta oli kyllä yks kivoimpia näpertelyjä pitkään aikaan. Mun asiakkailla on ehkä siisteimmät ideat koskaan :) josta tuleekin mieleeni se hiljattain ollut lahjakorttiarvonta. Sen voitti Kake joka käytti sen osana jo kalenterissa ollutta jalkaprojekti aikaansa. 

Olin vilpittömän mielissäni, että sen arvonnan voitti jo kalenterissa ollut asiakas!  tossa on kuva ekasta setistä mitä tehtiin, eli siihen ois tulossa avaruudessa jolkotteleva t-rex, joka työntää kottikärryissä epäkeskoja kristalleja. Perus. Kikattelin ton kuva aiheen kanssa ihan ekaks sille, et eihän se trex voi työntää mitään kottikärryjä, kun muuten sen oma pää on niissä kärryissä, mut aihetta hiukan twistaamalla saatiin kaikki toivotut elementit samaan jalkaan. Avaruus on vielä avaruudessa, mutta sitä sitten ensi kerralla. Ei varmaan tartte erikseen sanoa, että on käsittämättömän kivaa askarrella tollasta. 


En oo jostain syystä hirveesti rintaan tehny kellekkään mitään, mutta nyt tein ja tuolla kyseisellä asiakkaalla on niin älyttömän hyvän iho, että värit näkyy jotenkin poikkeuksellisen kirkkaina siinä, eli ei ollut huono päivä tuokaan. 

Nick oli viime viikon meillä kylässä ja sain siltä lisäyksen kokoelmaani hänen tekemänsä maalauksen muodossa. Hämmentää aina kun kanssatatuoija on niin hyvä, kun mitä tuokin mies on ja sitten vielä ihan älyttömän kiva ja kaikin puolin nöyrä kaveri, niin tulee itselle sellainen waynes world kaltainen kädet ilmaan fiilis. Taulun saadessani käyttäydyin kuitenkin perisuomalaisesti, katsellen kengän kärkiäni, hiukan punastuen ja sitten äkkiä halaten ettei tarttisi sanoa mitään muuta kuin kiitos, kun en osannut eikä tullut mitään mieleen. 
Tossa muutama Nickin täällä tekemä kuva. Käsittämättömän hienoo kuvaa! 
Nick on Tod.näk. tulossa takaisin elokuussa joten ottakaahan yhteyttä joko häneen tai minuun jos kuvan otto kiinnostaa. Suosittelen.

Ihan paskin ei oo tuo Kajasteen Jarikaan joka käy toisinaan täällä vierailemassa hänkin. Eräänä päivänä se askarteli tollasen suomimaiseman


ja sit heti perään jatko tota sen fanitatsaa 

...niin aika hiljaseks vetää :D 

Olen kyllä etuoikeutettu kun pääsen seuraamaan ton tason kaverien työskentelyä ja toivottavasti itse oppimaan siinä samalla taas jotain uutta. Kyllä tää tatuoijan elämä on yhtä ekaluokkaa joka ikinen päivä. Onneksi uskon siihen, että ihminen ei ole valmis ennenkuin kuolee, koska  muuten saattaisi tulla aika vajaavainen olo, kun tajuaa, että sitä on kuitenkin tälläisenään aika yksiulotteinen vielä, mutta hyvänä puolena siinäkin on se, että ompahan sarkaa edessä :)

Jarin sähköposti on jmkajaste@gmail.com jos siltä kiinnostaa sen helsingin vierailujen aikana ottaa kuvaa. Suosittelen häntäkin!

Yleisesti on aika pirun hyvä fiilis just nyt. Lunski on terve, duunia on kivasti ja kevätkin näkyisi olevan vihdoin tulossa. Katupöly käy ikävästi henkeen, mut se onkin suurin murhe just tällä sekunnilla. Mitä erinomaisinta kevätpäivää SULLE, kattellaan myöhemmin lisää! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.