torstai 31. lokakuuta 2013

Tällästä

Heippu hei! Tossa on muutama tässä lähiaikoina valmistunut kuva. Hirveen erilaisia projekteja on saanut väsäillä ja siitä oon kyllä tosi kiitollinen että ihmiset jaksaa lähestyä erilaisten projektien kanssa, koska tykkään vilpittömästi tehdä vähän kaikenlaisia kuvia. 

Muutama selkäkin on aloitettu pitkästä aikaa ja tollanen mandala perhos sleeve joka on myöskin jotain sellaista jota en juurikaan ole ennen kasannut, eli todella mielenkiintoista ja kivaa on ollut. Tossa on myös toi semirealistinen liisa ihmemaassa sleeve jota oon väritellyt kuten myös 30stm sleeve mikä menee vähän samaan kategoriaan. Piirtelyhommiin on mennyt taas niin paljon aikaa, että tää blogi valitettavasti kärsii eniten, mut koittakaa kestää :) 
Ensi viikonloppuna pitäisi lähteä brysseliinMikon ja JP:n kanssa, eli seura on mitä parhainta ja varauksiakin ihan kivasti, eli ei tartte seiniin nojailla koko viikonloppua näillänäkymin. Ellei sitten tanskan ruokamyrkytys episodi toistu :) (koputtaa puuta)  Ainiin ja sitten sen dinojalan sain kanssa valmiiksi. Tuo kiertää koko pohkeen ympäri ja harmittaa kyllä kovasti etten omaa tän kaksisempia valokuvaajan taitoja.

Nää kuvat tein tossa joku aika sitten, mutta olen ilmeisesti unohtanut postaa tänne. Heppa kuten myös toi ylempi enkeli on tehty Tatuatan walk in päivässä joka on joka lauantai  (klo 11-ilta) ja mä oon siellä toisinaan tekemässä kanssa ja se on mitä mainioin tapa skippaa noi mun jonot jos haluaa jotain kerralla valmiiksi tulevaa. Kannattaa kysellä sieltä tai täältä mun läsnäoloa tai sitten piipahtaa kysymässä jos ohi kävelee.


Ajanvarauksista sen verta, että keväälle löytyy pikkukuville ja max.kahdessa sessiossa valmistuville kuville vielä aikoja, mutta isommat hommat menee syksyyn 2014. Mikäli haluat jonoon,niin laita viestiä osoitteeseen bonafidehki@gmail.com ja liitä mukaan aihe ja koko ja mahdolliset referenssikuvat sun yhteystietoineen tietty ja mä kuittaan sitten, että olen viestin saanut.  Mitä mahtavinta syksyä teille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.