tiistai 12. marraskuuta 2013

2014

Heippa! Brysselistä kotiuduin viime yönä ja siellä oli oikein mukavaa

Perjantaille mulla ei ollut varauksia kuin yksi ja hän ei ilmestynyt paikalle. Mikäli voi olla jotain ärsyttävämpää kuin asiakkaan oharointi, niin se on varmaan asiakkaan oharointi ulkomailla :), mutta ei jotain pahaa ellei jotain hyvääkin, eli mulla oli sitten aikaa käydä jututtamassa kavereita ja istuskella tuolinpainona ja katsella messumeininkiä kaikessa rauhassa samalla ku Mikko ja Jp paino duunia menemään. Tossa alla on lauantain ja sunnuntain duunit ja harmitti taas ku joutu sanomaan ihmisille, että ei kerkeä kaikkea tekemään mitä pyydettiin :( aika on niin rajallinen noissa messuhommeleissa.Sitte sain maalattua tollasen väritutkielman siitä selkäkuvasta jota oon nyt pari settiä puuhastellut. Maalaaminen on huippukivaa, pitäisi vaan treenat enemmän ja enemmän, että tekniikka ei olisi noin homssuisen näköistä, mutta päivä kerrallaan ehkä se sieltä joku päivä rupeaa luonnistumaan.2014 hiipii kohta ajankohtaiseksi ja maaliskuuhun asti tuntuisi olevan duunia kalenterissa ja siitä eteenpäin on tuttu soittolista taas käytössä, eli mikäli ensi syksynä kiinnostaa ottaa kuvaa,niin mailia ja referenssiä sähköpostiin.


Maaliskuun lopussa minä jään tauolle. 


Aion pitää nyt 7 vuoden kesä /talvi/ ja syysloman siinä samalla, koska tuntuu, että nyt pitää ottaa aikaa tekniikan kehittelyyn ja ajatuksen työstämiseen omasta tekemisestä ja omaa perhettäkin olisi kiva joskus nähdä (olen lomaillut kotosalla viimeksi noin vuosi sitten...päivän) eli piirrän, maalaan, sukuloin ja toivottavasti matkustan johonkin itseäni parempaan oppiin, keskityn muutaman kuukauden vain itseeni ja perheeseeni ja palaan töihin syys/lokakuussa.Eli toisin sanottuna elän vähän.
Rakastan tatuoimista yli kaiken ja en voisi olla kiitollisempi siitä, että saan tehdä sitä suhteellisen 24/7, mutta fysiikka ottaa vastaan ja oon kuullut, että pitäisi palautua ja levätäkkin välillä ja että elämässä pitäisi olla jotakin muutakin kuin yksi asia jotta siitä yhdestä asiasta mikä eniten kiinnostaa tulisi vieläkin parempi ja mahtavampi.


Ootan tolta parin kuukauden vapaalta ennenkaikkea ajatusmaailman avartumista ja hiukan rutiinien rikkoutumista. Toivon, että saan uusia ajatusratoja, näkökulmia ja reilusti inspiraatiota lähteä tekemään tätä hommaa entistä kovemmin ja paremmin.Mikäli mieleesi hiipii ajatus, et perkele mulla on projekti kesken enkä oo varannut sille uusia aikoja ja nyt tuo sanoo et se on ens syksyyn asti kiinni, ni äläpä hättäänny :) mikäli et ole varannut kuvallesi jatkoaikoja ja se on ollut jo tovin kesken, ei liene muutaman kuukauden lisäodotus oo pahitteeksi sille valmiiksi saattamisellekkaan? Kirjoita mailia ja asetu jonoon. 

Jaan aikoja sitten kun rupean bookkaamaan ensi syksyä ja kesken olevat projektit ovat eri jonossa kuin uudet asiakkaat.

 Ajat kuitenkin jaetaan listan mukaisessa järjestyksessä jonotusperiaatteella, eli vaikka sinulla olisi kuva kesken ja otat yhteyttä elokuussa- on epätoden näköistä, että saat syyskuuksi ajan, sillä oletettavasti joku muu on kirjoittanut minulle sinua ennen.  

Peruutusaikoja ja walk in päiviä kannattaa bongata bonafiden facebook sivulta. Ilmoitan sinne aina ensiksi niistä ja sitä kautta saa muutenkin nopeiten infoa tekemisistäni :) 

Kiittäen ja kunnioittaen 

Leena 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.