perjantai 28. helmikuuta 2014

Kevät kuulumisia

Heippa hei! viimeisestä päivityksestä onkin tovi taas vierähtänyt ja kävin tuossa välissä Hexan ja Juhon kanssa Brightonin messuilla jotka oli upeat kuten aina. Muuten arki on ollut miellyttävän tasaista ammatillisesti.



Oon valmistautunut tulevaan kesäbreikkiin paketoimalla keskeneräisiä projekteja ja yrittämällä selkeyttää mahdollisimman hyvin etten ole A) muuttamassa minnekkään B) lopettamassa tatuoimista tai C) tekemässä mitään muutakaan radikaalia, kuin että yksinkertaisesti en bookkaa uusia duuneja ennen syksyä.







Tällä hetkellä ei siis kannata kysellä enää tälle kesälle uusia aikoja, koska niitä ei ole. Mulla on jonotuslista jossa on kaikkien niiden yhteystiedot jotka ovat sähköpostitse siihen ilmoittautuneet.

Mikäli haluat minun asiakkaakseni voit edelleen referenssikuvineen ottaa yhteyttä osoitteeseen bonafidehki@gmail.com ja esittää ajatuksesi ja halusi asettua jonoon jolloin sinut siihen kirjaan. 


Puran kirjaamani jonon ja bookkaan ensi syksyn/talven ja alkuvuoden 2015 duunit alkaen elokuusta 2014, eli silloin soittelen/kirjoittelen ja sovin konsultoinnit uusien kuvien ja asiakkaiden osalta.







Työskentelen pitkin kesää satunnaisesti ja maalaan/rakentelen  työtilassani  kaikenlaista harvasen päivä joten tyhjänä studio ei todellakaan tule olemaan vaan hiukan erilaista arkipuuhastelua on sitten luvassa muutaman kuukauden ajan. Pyytäisin silti ottamaan huomioon että maaliskuun 20 päivä - elokuun alku en ole ns. tavoitettavissa heti ja äkkiä, eli vastaus sähköpostiin saattaa kestää ja kestää, pahoitteluni siitä jo etukäteen.

Mitä mahtavinta kevään odotusta teille kaikille!!!

Ystävällisin terveisin

Leena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.