maanantai 1. joulukuuta 2014

Ja heti perään joulukuu!

Kyllä aika rientää kun on kivaa tai niin sitä ainakin sanotaan. Mä oon puuhastellut vähän kaikenlaista tuossa elokuun jälkeen milloin oli näköjään edellinen postaus ja kun tämä postaustahti tuppaa olemaan aika alhainen, suosittelen päivittäisten kuvallisten kuulumisien seuraamiseen Instagram tiliäni josta mut löytää loogisesti nimellä leenalumilampi tai sitten vaihtoehtoisesti facebookista Bonafidehelsinki

Mutta niin niitä kuulumisia! Oon nähny vuoden tai kaks parantuneita kuvia viime aikoina ja se on ihan älyttömän kivaa kun saa niistä valokuvat, kun ne tuppaa näyttämään kuitenkin jokseenkin erilaiselta sitten kun elämä on niitä muutaman vuoden käsitellyt. Tuhannet kiitokset niille ketkä jaksaa niitä käydä näyttämässä kuten esim nää alla olevat ihanat naiset.Uutta oon aloitellut paljon, mutta oon yrittänyt postata vaan valmiita mikäli oon malttanut, koska valmis on aina valmis ja keskeneräinenon sitä itteensä.... ja tän lintuproggiksen kanssa en just malttanut, koska oli vaan niin kivaa :D Oon super kiitollinen ja onnellinen, että mut on löytäny tänäkin vuonna ihan mieletön määrä todella mukavia asiakkaita jotka ymmärtää mun tapaa työskennellä ja ollaan päästy kehittelemään kivoja tatuointeja. Kiitos, että olen saanut tutustua teihin  ja toteuttaa ihollenne näkemykseni teidän ideoistanne.


Tuo muumikuva saa mut todella hyvälle tuulelle joka kerta kun näen sen. Vapaus on paras asia. 


Mulle on tärkeetä tehdä tatuoinneista sen näköisiä et ne kuuluu sille kantajalleen. Sillee, et se kuva on sen tyypin kuva. Mun tekemät hommat harvemmin on mitään selkeetä tyylisuuntaa saati mitenkään tatuointitrendikkäitä ja koen ongelmalliseksi kuvata sanallisesti tyyliäni jos joku sitä kysyy. Se ei periaatteessa ole minun tyylini vaan sinun tyylisi. Minä yritän parhaani mukaan luoda sinulle sinunlaisesi tatuoinnin, sellaisen jonka kanssa sinä viihdyt. Tästä toki poislukien sellaiset asiat jotka minä koen teknisesti mahdottomiksi toteuttaa tai jos minä koen, että en kykene piirustuksellisesti sellaisia toteuttamaan, mutta siinä tapauksessa osaan yleensä suositella jotain toista tatuoijaa.

Tämän tytön kanssa oli myös ihan mielettömän mukava työskennellä. Terveiset sine puolelle suomea!


Ja tää peitto oli kiva tehdä. En juurikaan tee peitekuvia, koska en ole niissä mielestäni erityisen taitava, mutta tämä oli kiva.


Kalenteri on näillä näkymin kevääseen asti aika täynnä, mutta listalle mahtuu AINA, eli laita sähköpostia osoitteeseen bonafidehki@gmail.com mikäli olet kuvaa vailla. Nopeammin asiaan pääsemme mikäli kerrot hiukan ideastasi ja liität mukaan jonkinlaisia referenssejä halutusta aiheesta.

Äärettömän hyvää loppuvuotta 2014 ja paljon terveyttä, onnea ja rakkautta tulevaan vuoteen 2015. Jos olet työtön, ni sit rahaa kanssa. Lottovoitot kaikille niinkuin olis jo.

Ystävällisin terveisin

Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.