tiistai 21. heinäkuuta 2015

Onneks on tää blogi ni voi päivittää kuulumisia...

...tällee vuoden välein. Viime postaus tuntuu olevan jostain joulun tienoilla, ei oo menny tää mun ajankäyttö nyt ihan somepätevästi :).
Kiirettä on pitänyt ja se lienee tärkeintä. Oon saanu ihan käsittämättömän siistejä uusia asiakkaita ja vanhat vakkarit on edelleen sydäntä lähellä eikä kenellekkään tunnu olevan ongelma työaikojeni muutos tai se, etten vaan voi joustaa enää samalla lailla aikatauluissa kuin ennen. Koen olevani todella etuoikeutettu, kun saan tehdä tätä työtä pääsääntöisesti juuri niin kuin itse haluan. Mitä nöyrin kiitos siitä teille.

No mitä mä sitten oon tehnyt, kun kuvapäivityksiä saati tarinoita ei juuri ilmesty?

 Lähinnä oon nauttinut vauvavuodesta jälkikasvuni kanssa ja ihmetellyt vanhempana olemista ja ollut loputtoman tyytyväinen, että oon saanu noin mahtavan skidin. On ollut tosi vaikeeta muokata minäkuvaa tietyllä tavalla epäitsekkäämmäksi ja käsittää, että on tietty aika ja tietty paikka missä on hyvä olla silloin kun on sen aika ja käsittää se, että ihan kaikki juttuja ei vaan saa koskaan takaisin joten on helvetin hyvä olla silloin läsnä oikeassa paikassa, kun sua oikeasti tarvitaan.

Oon seurannut sivusta kollegojen menestystä, toisten rappiota ja ihmetellyt ammattimme persoonien laajaa kirjoa ja tapaa toimia. Mukautunut oman elämän muutokseen ja ottanut hiukan aikaa kaiken sen käsittelemiseen. Olen hiekkalaatikolta lapioiden seasta katsellut miten ihmiset ylipäätään toimivat, niin lapset kuin aikuisetkin.ja oppinut siinä samalla ihan mielettömän paljon siitä mikä on ehkä sittenkin kaikkein tärkeintä ja se tuntuu hyvältä. Oon Mittaillut itseäni ihmisenä ja punninnut arvojani ja ajatuksiani monistakin aiheista ja toki myös Huomioinut muutoksia alallamme viimeisen vuoden aikana vai olenkohan se sittenkin minä joka on muuttunut?

Mene ja tiedä, mutta vuosien tohisemisen jälkeen tää eturivin kelkasta tippuminen on tehnyt mulle ihan helvetin hyvää. Huomaan edelleen rakastavani tatuoimista ja tatuointeja, ehkäpä jopa enemmän kuin koskaan ennen. Musta on ihanaa mennä töihin aamuisin ja se vuorovaikutus asiakkaan kanssa on se asia jonka takia mä elän ammatillisesti.  On käsittämättömän siistiä pystyä tuottamaan jollekkin jotain sellaista kuvallisesti joka oli hetki sitten vain sanallisesti olemassa tai ehkäpä vaan ajatuksena. Tuntuu, että olen löytänyt paikkani alallamme ja se ei ole siellä rokkitähtien joukossa saati skenemuoti instagram-postauksissa. En ole kamalan hyvä myöskään julkaisemaan kuvia omasta naamastani saati vartalostani, yrittäen myydä sillä mielikuvaa minusta kovana ja upeana tyyppinä, vaan lähinnä olen tälläinen suhteellisen tavallinen näköinen, hiukan nuhjuinen kolmekymppinen pullukka. Perus käsityöläinen. Tatuoija. Sillä ei ammatillisesti ole mitään väliä miltä minä itse visuaalisesti näytän. Sinä haluat kuvan ja minä sen sitten piirrän ja tatuoin sinulle mikäli aikataulumme kohtaavat ja saamme aikaiseksi ajanvarauksen. Sinä et osta minua, vaan sinä ostat tatuoinnin ja sen tatuoinnin mukana sinä ostat kokemuksen tatuoitavana olemisesta.

Se riittää ja se on ainoa asia jolla todella on merkitystä.

Mulla on myös nykyään samoissa tiloissa työskentelevä työkaveri. Hanne. Hänen töitään voit käydä katsomassa tästä.
Hanne on helposti lähestyttävä, erittäin maanläheinen, rehellinen nainen joka työskentelee tietyllä tapaa hyvin samankaltaisesti kuin minäkin. Asiakkaan tarpeet ensin. Häneen voi ottaa yhteyttä mikäli tuntuu, että haluaisit häneltä tatuoinnin. Työskentelemme pääsääntöisesti eri aikaan, eli kaikille asiakkaille pyritään edelleen mahdollistamaan yksityinen tatuointiaika.

Mulla itselläni on just nyt menossa loppuvuoden bookkaus asiakkaille ja olen todella pahoillani niille ketä en ole kerennyt tapaamaan äitiyslomalta palattuani, koska olisin halunnut vilpittömästi tatuoida kaikki ketkä ovat minuun yhteyttä ottaneet, mutta edelleenkin omaan vain kaksi kättä ja rajallisen määrän aikaa. tällä hetkellä on elo ja syyskuussa vielä joitain aikoja vapaana, mutta muuten loppuvuosi ja ensi alkuvuosi on täynnä ja täysin uudet suuret projektit päästään aloittamaan mahdollisesti ensi vuoden keväällä.

Tuossa alla on joitain tässä viime aikoina tekemiäni tai aloittamiani tatuointeja. Kiitos, että jaksoit lukea tänne saakka ja katsella nuo kuvat.Erittäin miellyttävää ja rentoa loppukesää sulle ja mikäli on aihetta, ni ollaanpa yhteyksissä!

Ystävällisin terveisin
Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.