perjantai 29. tammikuuta 2016

Töihin paluusta

Heippa tyypit!

Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia mielenkiinnosta työtäni kohtaan ja halusta varata aikoja neulani alle.
Olen loputtoman kiitollinen siitä ja olen sähköposteihin vastannut, että ilmoitan ajanvarausten alkamisesta täällä ja muualla netissä.

Alkuperäinen tarkoitukseni oli palata töihin vuodenvaihteen jälkeen ja pitää (yrittäjyyden kuluista johtuen) vain muutaman viikon äitiysloma kuten esikoisenikin kohdalla, mutta nyt olen tullut toisiin aatoksiin, koska arki kahden pienen kanssa on niin sanotusti vähän älyttömän hektistä.

En ole saanut nukuttua riittävästi ja en siis suomeksi sanottuna ole työkuntoinen tällä hetkellä ja valmis vastaanottamaan uusia asiakkaita niin, että pystyisin tekemään parasta mahdollista jälkeä. Univelka on käsittämättömän passivoiva voima ja inspiraatio on hiukan hakusessa work wise.

Olen miettinyt ja kipuillut asian kanssa reilusti ja tullut siihen tulokseen, että tapani työskennellä perustuu vahvasti asiakkaan henkilökohtaiseen kohtaamiseen, tarpeisiin perehtymiseen ja sen kautta vuorovaikuttamiseen, jolloin kokemus tatuoinnista itsestään ja sen suunnittelusta on molemmille mieluisa ja henkilökohtainen.

Tällä hetkellä voin fyysisesti tatuoida, mutta en usko olevani henkisesti läsnä, koska ajatukseni ovat juuri nyt vahvasti lapsissani ja arjen pyörittämisessä ja koen, että  on epäreilua tulla töihin vaan ottamaan rahat pois ja työskentelemään liukuhihnalta. En koe sitä mielekkääksi ja en usko, että asiakkaasta on mukava tulla penkkiin tietäen, että tekijä olisi mielummin jossain muualla.

Tatuoiminen ei ole minulle sitä, että tatuoimista on pakko tehdä vaan sitä, että mä HALUAN tehdä sitä. Mä haluan tehdä sen niin hyvin kuin ikinä osaan ja puolikuntoisena paikalle saapuminen on mielestäni asiakkaan aliarvioimista.

Mä saan isot kiksit siitä, että saan piirrettyä jotain sellaista kuin mitä asiakas on ajatellut. Se on ihan älyttömän siistiä. Mä rakastan mun työtä enkä halua pilata sitä yliyrittämällä tai tekemällä rajoitinta vastaan duunia niin, että palan itse loppuun.

Levätään eka.

Varmuudella palaan töihin täysipäiväisesti 01.09 kun äitiyslomani päättyy.

Oletettavasti hiukan aikaisemmin mikäli pystyn ja pienemmälle on kehittynyt jonkinlainen vuorokausirytmi.

Mikäli saan järjestettyä asiat niin, että arki on hanskassa ennen syksyä, palaan varmuudella töihin aikaisemmin, mutta tällä hetkellä en voi  valitettavasti luvata enempää saati sanoa päiviä.

En halua roikottaa ihmisiä ketkä olettivat pääsevänsä vuoden alussa tatuoitavaksi jonossa, eli mikäli haluat tiputtautua pois jonosta ja haluat pikaisemmin tatuoitavaksi, mutta et tiedä kelle menisit, lähetä minulle sähköpostia samaan ketjuun missä on alustava varauksesi ja minä suosittelen mielelläni sinulle jotain tuntemiani tatuoijia helsingistä kenen oletan sopivan tyylillisesti sinulle.


Mikäli haluat olla jonossa, on kaikki mailit minulla edelleen tallessa ja palaan niihin kun rupean varaamaan aikoja. Kiitos teille jotka harkitsevat minua edelleen tatuoijakseen.
Nähhään ensi kerralla!


rakkaudella Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.